image


TERRAFormatia TERRA
  este in mod cert cea mai buna alegere pentru programul muzical al evenimentului dv. 
"Dintre toate trupele de muzica care au avut cintari in decursul anilor, formatia TERRA a primit din partea romanilor participanti la petreceri cele mai laudative impresii despre buna calitate a muzicii."
ACR- Hamilton
Mai multe comentarii in pagina  Ce spune lumeaPetreceti Revelionul 2015  cu Formatia TERRA. Cumparati bilete AICI.
 Repertoriul  formatiei acopera o mare varietate de stiluri, incluzind muzica instrumentala (easy listening, jazz, muzica clasica), muzica de dans internationala si romaneasca, muzica populara si de petrecere romaneasca, cele mai cunoscute piese din fiecere deceniu pina la ultimele succese actuale.
Ascultati selectiuni in pagina Audio.
Cei trei muzicieni de la TERRA acorda o mare atentie calitatii prestatiei muzicale si calitatii tehnice a sunetului. Toate acestea, combinate cu verva si conexiunea pe care grupul reuseste sa o stabileasca cu publicul, fac ca orice intilnire cu formatia TERRA sa fie cu adevarat memorabila.Grupul  are o lunga si bogata cariera muzicala, incepind in Romania acum mai bine de 30 de ani. De la venirea in Canada in 1996, TERRA s-a impus ca o prezenta constanta si intotdeauna apreciata atit in evenimente si spectacole comunitare romanesti cit si petreceri private. Aflati mai multe despre istoria TERRA in pagina Povestea TERRA sau pe Facebook  .
Actuala componenta a formatiei TERRA este, de la stinga la dreapta in pozele de mai jos: Cornel Iftode - chitara, voce, fondator al grupului; Vicentiu Dumitrescu - clape, voce; Marius Dumitrescu - clape, voce.Repertoriul  formatiei acopera o mare varietate de stiluri, incluzind muzica instrumentala (easy listening, jazz, muzica clasica), muzica de dans internationala si romaneasca, muzica populara si de petrecere romaneasca, cele mai cunoscute piese din fiecere deceniu pina la ultimele succese actuale.
Ascultati selectiuni in pagina Audio.
Cei trei muzicieni de la TERRA acorda o mare atentie calitatii prestatiei muzicale si calitatii tehnice a sunetului. Toate acestea, combinate cu verva si conexiunea pe care grupul reuseste sa o stabileasca cu publicul, fac ca orice intilnire cu formatia TERRA sa fie cu adevarat memorabila.


Vizitati  Formatia TERRA pe YouTube  
Click pe imaginea alaturata pentru a viziona 
TERRA la Revelionul 2013.
Eveninmentul organizat de Blue Moon Entertainment a fost un adevarat succes, cel mai bun Revelion in ultimii cinci ani, dupa parerea participantilor.

 image

image